Happy Kids Book Club x Het land van Ooit

Het land van Ooit en de Happy Kids Book Club, dat is een match made in heaven. Niet enkel omdat initiatiefneemster Stephanie Duval al jaar en dag trouwe klant en ambassadrice is van onze winkel, maar ook omdat we dezelfde visie delen op de relatie tussen ouders en hun kids: de liefde is onvoorwaardelijk, en ook het respect voor elkaar is wederzijds.

Daarom kiest de Happy Kids Book Club er die kinderboeken uit waarvan ouders (maar ook grootouders, tantes, peters, babysitters allerhande) samen met kinderen kunnen genieten. Omdat de verhalen en illustraties groot én klein kunnen uitdagen en inspireren, en omdat ze aanzetten tot conversaties die de wereld wat mooier, milder en inclusiever kunnen maken.

Het land van Ooit is dan ook blij om samen te werken met de fijnste boekenclub van het land, en biedt een groeiende selectie titels aan die door Stephanie worden geselecteerd en uitgelicht. Kom daarom maandelijks een kijkje nemen naar de nieuwe titels, voor leesplezier dat jullie samen kunnen beleven!


Stephanie Duval


Stephanie Duval studeerde literatuur, werkte lang als journalist en schreef zelf drie (non-fictie) boeken. Verhalen verslinden en vertellen, is haar passie en haar job.

Door zelf mama te zijn, is ze zich extra gaan verdiepen in de wereld van kinderboeken.

Met de Happy Kids Book Club toont ze hoe samen lezen zelfs de kleinsten kan inspireren tot een milde, mooie en inclusieve toekomst.

 

Het nut van voorlezen volgens Stephanie Duval


Stephanie Duval gelooft steevast dat voorlezen aan je kinderen alleen maar positieve effecten kan hebben. Welke effecten dit juist zijn en waarom zij voorlezen nu zo belangrijk vindt, kan je horen in onze nieuwe reel op instagram! Klik op de video om te luisteren en kijken.

 


Afleveringen

AFLEVERING 3
JULIAN GAAT NAAR
EEN BRUILOFT

AFLEVERING 4
WAT WIL IK WORDEN

AFLEVERING 7
ALTIJD WAT TE VIEREN

AFLEVERING 8
PRINSES KEVIN