WIE WORDT JOUW IDEALE SIDEKICK?

 

 

Het moment is aangebroken – je familie heeft een kinderwagen nodig! Dat is niet alleen een serieuze investering, maar een echte gamechanger voor jullie dagelijkse avonturen. Bij Het Land van Ooit snappen we dat als geen ander. Met onze jarenlange expertise hebben we echt àlle modellen de revue zien passeren, en zijn we klaar om elke familie te leiden naar hùn perfecte kinderwagen.

Onze matchmakerformule bekijkt het dagelijkse familieleven vanuit een frisse hoek: van dagelijkse routines tot jullie welzijn en de manier waarop jullie graag bewegen... We bieden echt geen standaardadvies. Elke kinderwagen heeft een eigen karakter, dat we graag voor je toelichten in hun datingprofielen. En om deze belangrijke mijlpaal in jullie leven op de allerleukste manier vorm te geven, organiseren we 'speed dating'-events, waar je jouw perfect match live kan ontmoeten!

Klaar om de match van je leven te ontdekken?

Vind je tijdens onze datingevents jouw perfecte match? We geven bij elke bestelling van een kinderwagen een fles bubbels cadeau – want zo’n moment moet gevierd worden!

Bij aankoop van een volwaardige Bugaboo kinderwagen ontvang je 10% korting in de vorm van een shoptegoed + afhankelijk van welk model ontvang je : 

Fox 5 : gratis footmuff en organizer
Dragonfly : gratis footmuff en rain cover
Donkey 5 mono : 1 gratis footmuff en organizer
Donkey 5 duo : 2 gratis footmuffs en organizer
Donkey 5 twin : 2 gratis footmuffs en twin maxi cosi adaptor
Butterfly : gratis organizer zakje
Giraffe : bij aankoop van stoel + newborn + babyset en tray : gratis babykussen
Stardust : gratis lakentje

Het shoptegoed wordt meegegeven bij het afhalen van de kinderwagen.

Bugaboo 

vrijdag 22 maart & zaterdag 23 maart

Maak hier je afspraak: