Survival Kid

May the force be with you

De zomervakantie staat voor de deur. Voor de kindjes is dit natuurlijk een moment waar ze heel lang naar uitkeken. Voor ons als ouders is dit echter vaak een heel geregel om de vakantie vol te plannen en onze kinderen een zo leuk mogelijke zomertijd te laten beleven! Om jullie een handje te helpen stelden we een Survival Kid/t samen om jouw mini-me op elk moment te kunnen bezig houden!

Home sweet Home

Blijf je lekker thuis deze zomervakantie? Het land van Ooit snelt ter hulp om je kindje twee maanden te entertainen! Laat ze knutselen, tekenen, gezelschapsspelletjes spelen, leer ze een nieuwe taal met Timio, lees een boekje op de wobbelplank, ga op avontuur met de kleinste beestjes, speel in het water of verzamel de collectie van Maileg.

Op Vakantie

Zoek je nog leuk speelgoed voor op vakantie? Of heb je nog wat speelgoed nodig om samen gezellig spelletjes te spelen aan het zwembad? We hebben een heleboel leuke spelletjes die je mee kan nemen op vakantie om met de kleinste samen te spelen. Wist je trouwens dat je badspeelgoed ook perfect mee kan nemen op vakantie? Klik hier!

On the Road

Heb je een autovakantie gepland? Klik hier om die ene terugkomende vraag zo lang mogelijk uit te stellen tot je er effectief bijna zal zijn! ;-)

Ik ga op reis en ik neem mee

Las je onze checklists al met handige spullen die je beter niet vergeet op vakantie? Check Check dubbelcheck & Klik hier!