Ik ga op reis... slapen

Zijn jullie volop aan het aftellen naar de verlengde weekendjes en/of vakantie naar de zon? Hebben jullie alles in huis voor een goede nachtrust? Wij hebben enkele zaken opgelijst die volgens ons onmisbaar zijn tijdens jullie trip... You can thank us later!  

1. Reisbed

Dit super licht bedje zet je op in slechts enkele seconden en is heel compact waardoor je het makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Ga je kamperen of wil je gewoonweg een paar uurtjes op het terras genieten van het zonnetje? Dankzij de waterbestendige onderkant kan je het bedje ook gebruiken in het gras of op het zand.

De twee verschillende (verstelbare) hoogtes van het bedje zorgen ervoor dat je het kan gebruiken tot en met de leeftijd van 3 jaar. Voor baby's tot 6 kg is er een tussenniveau voorzien, zodat je niet zo diep hoeft te reiken om je baby te pakken. Wanneer je baby eenmaal rechtop kan zitten of meer weegt dan 6 kg is het tijd om de overstap te maken naar het onderste niveau.

Het reisbed is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Grey Rock, White Sand & Blue Whale. Daarnaast heeft het 5 handige accessoires namelijk een passend hoeslaken, een ademende matrasbeschermer, een muggennet, een zonnekap en een speelboog. 

2. Slaapzak

Kies een slaapzak met de juiste TOG-waarde, afhankelijk van wat je reisbestemming is. Een TOG waarde geeft aan hoe warm een stof is. Dankzij ons handig schema kan je zien welke slaapzak en kledij jouw kindje het best aandoet bij welke temperatuur. Elke slaapzak is beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Bezoek gerust onze website of winkel om ons assortiment te bekijken.   
 

 

Slaapzak zomer ergopouch  
De slaapzak is gemaakt van natuurlijk, biologisch katoen dat extra huidvriendelijk is, het ademen bevordert en het zweterige gevoel voorkomt. 

Slaapzak zomer Gabrielle  
Heerlijk lichte tetra slaapzak met knoopjes op de schouders, verkrijgbaar in fleurige kleurtjes. 

Slaapzak zomer bemini  
De slaapzakken zijn compatibel met elke autostoel, zo zitten de kindjes veilig vast tijdens de autorit. De elastische taille zorgt voor een ideaal draagcomfort. Dankzij deze opvouwbare opening voor voeten kan je kind lopen om zijn eerste stappen te nemen of zijn kleine voeten warm te houden. 

3. Slaaphulpjes

Omdat je kindje in Omdat je kindje in een andere omgeving zal slapen biedt een knuffeldoek, nachtlampje en andere slaaphulpjes herkenning.

Nachtlampje 
De schattige nachtlampjes van Liewood zijn gemakkelijk te vervoeren en zijn opblaadbaar. Ze bestaan uit 100% siliconen en zijn verkrijgbaar in verschillende diervriendelijke modellen. 

Fopspeen+opbergdoosje 
Voor sommige onmisbaar, het tutje! Deze fopspenen van Bibs zijn voorzien van een ‘glow in the dark’ functie waarbij we de fopspenen gemakkelijk kunnen terugvinden in de nacht. De bijhorende fopspeendoosjes van Mushie zijn handig om mee te nemen tijdens je rit. 

Knuffeldoek 
Iets wat niet mag ontbreken in de handbagage/car-organizer is de lievelingsknuffel van je kindje. Onderstaande knuffeldoek is gemaakt uit tetra-stof maar uiteraard zijn er tal van andere modellen,merken die troost kunnen bieden aan je kindje tijdens de trip!  

Moonie knuffel 
Kennen jullie deze al? De Moonie gebruikt echte opnames van natuurlijke roze ruis, of white noise, het geluid in de buik van een moeder én het geluid van een bergstroom. De rustgevende geluiden van de Moonie filteren de omgevingsgeluiden en zorgen ervoor dat kinderen rustig en vredig kunnen slapen (ideaal om te ontspannen op vakantie,zowel voor jullie als het kindje) 😉  

4. Mugwerende producten

Iets waar we minder hard naar uitkijken zijn de zoemende geluiden rond ons hoofd... Hoe kunnen we deze irritante jeuk en slapeloze nachten van ons kindje voorkomen? 

Mugwerende stickers (ook geschikt voor de allerkleinsten) 
Squitos zijn geurende lemon eucalyptus / citronella stickers die speciaal ontwikkeld zijn voor kinderen. Plak de vrolijke dierenstickers op bijvoorbeeld kleding, bedje of buggy en deze zullen tot 72 uur geur afgeven

Babyfriend  
Dit elektronisch toestel houdt de muggen op afstand met onhoorbare ultrasone signalen, geluiden die voor de mens onhoorbaar zijn. Ruimtes groter dan 15m2 is raden we aan om twee toestellen te installeren voor optimaal effect.

Insectenspray 
De anti-insecten spray is gebaseerd op natuurlijke lemon-eucalyptus extracten (het enige natuurlijke ingredient dat geschikt is als insectwerend middel). De spray beschermt tot 6 uur en is zowel geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden en volwassenen. 

 

5. UV-tent

Wanneer je een dagje strand hebt gepland is een gemakkelijke en compacte UV tent echt een must-have. Hierin kan je kindje naast een dutje doen ook uren speelplezier beleven wanneer de zomer warmer wordt en de UV-stralen sterker worden. Hij kan ook worden gebruikt tijdens een picknick in het park of als extra schaduwbron in uw tuin.