Familie Van Turnhout viert feest

De feestdagen komen eraan. De gezelligste tijd van het jaar, waarbij je eindelijk wat tijd kan spenderen met familie en vrienden. De familie Van Turnhout kwam al eens samen om hun feestjaar vrolijk af te sluiten. Want dit jaar bestaat Het land van Ooit 25 jaar.  

25 jaar geleden startte Rita haar avontuur met een kleine babywinkel in Boom. Ondertussen heeft ze van deze prachtige winkel een vaste waarde kunnen maken in de Vlaamse babywereld en komen mensen van her en der langs om de winkel te verkennen. Dat doet ze nu niet meer alleen. Sinds kort namen haar 4 kinderen, Karolien, Denis, Gert-Jan & Astrid, de fakkel over en laat de familie deze winkel samen verder groeien. Meet the family!  

Rita is de oprichtster en mater familias van Familie Van Turnhout. Zij is uiteraard nog altijd heel betrokken bij het reilen en zeilen van de winkel en zal dus ook zeker en vast te zien zijn in de winkel.  

Walter is de pater familias en ook nog steeds heel betrokken bij de winkel.   

Karolien draaide amper twee jaar na de opening al voltijds mee in de winkel. Sindsdien is ze alleen maar geëvolueerd en neemt ze voor het grootste deel de selectie van producten en merken voor haar rekening. Hoewel ze dus een groot stuk buying op zich neemt, zal je ze ook wel nog bijna dagelijks in de winkel zien.   

Frederik, man van Karolien, draait ook sinds enkele jaren mee in het familiebedrijf. Hij werkt iets meer achter de schermen maar is al lang niet meer weg te denken bij Het land van Ooit.  

Denis werkt als logistiek manager in het magazijn van onze winkel. Ook hij draait al enkele jaren mee en staat mee in voor de groei van onze winkel.  

Astrid zal je zeker al wel in de winkel hebben zien rondlopen. Zij is heel begaan met verschillende afdelingen in de winkel en sinds kort zet ze ook haar schouders mee onder het marketingteam!  

Gert-Jan nam de taak van zaakvoerder voor zijn rekening en neemt de gehele organisatie van Het land van Ooit over van zijn mama.   

De familie van Turnhout wenst jullie een warm en vreugevol eindejaar toe.